Wie is Daja

Mijn naam is Daja Lindeman. Ik ben woonachtig in Assen en heb een praktijkruimte aan huis. Het is gelegen in een rustige buurt in de wijk Assen-oost.

Ik werk binnen de GGZ sinds 1987 tot nu, en heb in verschillende settingen gewerkt zoals bv de Ambulante GGZ (de vroegere RIAGG) Momenteel werk ik als praktijkondersteuner GGZ in een gezondheidscentrum voor enkele dagen in de week en daarnaast deze mindfulness praktijk.

Ik heb veel ervaring met de behandeling van beginnende en lichte psychische klachten zowel individueel als in groepsverband.

De laatste jaren ben ik me meer gaan toeleggen op Mindfulness technieken en heb ik in 2013 met succes de opleiding tot categorie 1 MBSR/MBCT trainer afgerond. Ik heb daardoor ook zelf ervaren dat ik bewuster ben geworden van mijn eigen stress en manier van reageren daarop. Dit levert me meer rust op en ook de keuze om anders met de nu eenmaal onvermijdelijke stress of verdriet van het leven om te gaan.

Ik wil dat graag doorgeven aan anderen, vandaar dat ik naast mijn werkzaamheden deze eigen praktijk ben begonnen.

U kunt bij mij terecht voor een individuele training of voor een training in een groep.  De laatste tijd is er meer vraag naar individuele trainingen zodat ik me ook meer daarop ben gaan richten.

Eventueel kunt u ook 1 of meerdere coachingsgesprekken afspreken waarbij ik gebruik maak van de mindfulness principes en oefeningen. Veelal wordt hiervan gebruik gemaakt als de training is afgerond.

De training kan ook bij u thuis of op een andere locatie verzorgd worden.

leren uw klachten te hanteren en te verminderen